Over Ons

Maak kennis met een van de meest geavanceerde metaalbedrijven van Nederland

Metaalbedrijf Felix Philips is een van de meest innovatieve metaalbedrijven van Limburg. In de afgelopen 48 jaar is het metaalbedrijf uitgegroeid tot een belangrijke en betrouwbare partner voor de hele Nederlandse metaalverwerkende industrie. Dat is alleen mogelijk geweest door te luisteren naar onze klanten en op het juiste moment te investeren in wat zíj nodig hebben. “Je moet altijd meerdere jaren vooruit kijken en blijven investeren”, aldus directeur Martin Kuckelkorn, “Alleen dan kun je voorop lopen”.

Perfect afgewerkt product

Metaalbedrijf Felix Philips biedt klanten het complete programma van snijden, knippen en zagen tot kanten, ontbramen, tappen en souvereinen. Kortom, metaalbedrijf Felix Philips staat voor een perfect afgewerkt product. Wilt u na deze bewerkingen nog meer toegevoegde waarde? Ook dat is geen enkel probleem. In samenwerking met een toeleverancier verzorgen wij graag de gewenste oppervlaktebehandelingen.

 

Snelle levertijden door automatisering metaalbedrijf

Wanneer u een bestelling plaatst op de webportal van ons metaalbedrijf, koppelen we het benodigde materiaal meteen aan de juiste machine. Robots brengen de platen volledig geautomatiseerd naar de machines. Daar worden de platen – wederom automatisch – bewerkt tot de onderdelen die u heeft besteld. U kunt ook ‘s avonds of in het weekend een bestelling plaatsen. Metaalbedrijf Felix Philips gaat er direct mee aan de slag, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

LATEN WE SAMEN ZAKEN DOEN.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag!

CONTACT